Bestellen

Status bestelling

Om de status van je bestelling te bekijken kun je naar je persoonlijke account pagina gaan. Hieronder zie je alle statussen die je bestelling doorloopt:

  1. 1. Betaling ontvangen, dit houd in dat je een bestelling hebt geplaatst waarvan de betaling is bevestigd.

  2. 2. Drukvrijgave ontvangen, nadat wij jouw drukbestanden hebben ontvangen, zullen onze grafische goeroes je bestanden controleren en een grafische drukvoorbeeld opstellen. Het resultaat van de bestandscontrole ontvang je per mail en indien je bestanden akkoord zijn ontvang je ook direct een grafisch drukvoorbeeld. Als alles naar behoren is, kun je een drukvrijgave geven en starten wij met het bedrukken van je bestelling!

  3. 3. Voorbereiden voor productie, na het geven van een drukvrijgave gaan wij direct aan de slag met het voorbereiden van de productie! Dit houd in dat wij de opdrukken gereed maken en je bestelde producten gaan verzamelen.

  4. 4. In productie, nadat wij de bestelling verzamelt hebben kan het echte werk beginnen. Onze productie medewerkers zullen in alle zorgvuldigheid je bestelling produceren conform afspraak!

  5. 5. Verzonden, nadat we je bestelling zorgvuldig hebben ingepakt wordt deze aangeboden aan PostNL. Vanaf hier neemt PostNL de communicatie over en ontvang je een track en trace code van je bestelling.